25 jaar Spelen op Zolder

Zoals u wellicht al hebt opgevangen, blaast Spelen op Zolder dit jaar 25 kaarsjes uit! Wij willen dit zilveren jubileum natuurlijk vieren, en wel met een 25-uren spelmarathon.

Daarbij mag u, als trouw lid of vriend van gezelschapspellenclub Spelen op Zolder zeker niet ontbreken!

De spellenmarathon gaat door in de Braambeier (Loppemsestraat 14a te Zedelgem), van vrijdagavond 1 tot zaterdagavond 2 oktober.

Na wat ons moeilijkste werkjaar ooit geweest is, zal het voor velen onder jullie misschien een ideaal moment zijn om een herstart te nemen. Door de versoepeling van de corona-maatregelen kunnen we opnieuw samenkomen met een groot aantal mensen en spelen zonder mondmasker.

We verwachten niet dat je 25 uur aan een stuk zal spelen. Maar het mag, natuurlijk! Om het jullie iets gemakkelijker te maken om maximaal aanwezig te zijn, zullen we in ieder geval wat catering voorzien. Hoewel de spellenmarathon op zich gratis is en geen inschrijving vereist, willen we toch vragen om zo spoedig mogelijk in te schrijven voor het ontbijt en/of de foodtruck.

Zaterdagmorgen om 9u kan iedereen aanschuiven voor een uitgebreid luxe ontbijtbuffet dat wordt verzorgd door "Ip Zilleghem Platse". Hiervoor vragen we een bijdrage van 10€, voor een kinderontbijt rekenen we 5€.

Om 12u30 komt een foodtruck langs die ons à volonté laat genieten van lekkere pasta. "Rockin' Pasta" is een foodtruck die al enkele jaren aan de weg timmert en ons de keuze zal laten uit drie verschillende sauzen. Wie grote honger heeft kan gerust terugkomen en alle sauzen eens proeven. Ook hier vragen we vooraf in te schrijven en de bijdrage kost ook hier 10€.

We vragen met aandrang om spoedig in te schrijven. Stel het niet uit want van uitstel komt afstel en we kijken er nochtans naar uit om jullie allen terug te zien. Inschrijven kan tot ten laatste vrijdag 24 september 20u00. De catering is niet enkel beperkt tot de leden zelf want ook familieleden, partners en sympathisanten kunnen meegenieten van de maaltijden. Geef duidelijk aan met hoeveel je inschrijft.

Tijdens de spellenmarathon is er ook nog een wedstrijd zijn waarbij prijzen te winnen vallen.

Als dit niet voldoende reden is om er de volgende 25 jaar met minstens evenveel (spel)plezier tegenaan te gaan, dan weten wij het ook niet meer!

,